Orădeanca Brigitta Balogh, fostă concurentă la emisiuni precum "Se naşte o stea" în Ungaria şi Megastar, în România a fost aleasă să înregistreze o melodie, realizată de casa HaHaHa Production în colaborare cu celebrul Snoop Dogg.

"HaHaHa Production prezintă Brighi feat. Snoop Dogg - Play me like a violin, prima melodie produsă în România pentru Snoop Dogg şi prima colaborare a rapperului american cu un artist din România", au anunţat reprezentanţii casei de producţii.

"Play me like a violin" a fost produsă în studiourile HaHaHa din ţară şi este single-ul de debut în România al Brigittei Balogh.

"Căutam de mult timp o voce feminină pentru această colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am găsit ca fiind foarte potrivit pentru această colaborare. A trebuit să ascultăm foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una uşoară", a declarat Şerban Cazan, reprezentant al casei de producţie.

Deşi Snoop Dogg are un "rol" mic în melodie, cântând doar pentru câteva secunde, acesta apare şi în videoclipul piesei, într-o filmare realizată în Statele Unite. Clipul propriu-zis, în care apare şi Brigitta, a fost filmat într-un hotel de 5 stele din Milano. Pe Youtube, melodia a adunat în doar câteva zile, peste 700.000 de vizualizări.

"Piesa a fost compusă de Oceanlight Production în colaborare cu Hahaha Production. Cei de la Oceanlight au semnat drepturile pentru strofa lui Snoop Dogg şi au avut nevoie de o voce feminină, un artist proaspăt", a explicat Brigitta pentru BIHOREANUL.

Orădeanca este fericită că e singurul artist din ţară care se poate lăuda cu o astfel de melodie. "Pentru mine această colaborare este o mare şansă de lansare. Mă bucur enorm că sunt prima din ţară care a colaborat cu Snoop Dogg. E un sentiment inexplicabil", a mai spus cântăreaţa.

Brigitta Balogh are 22 de ani şi a devenit cunoscută după ce a concurat la emisiunii precum "Se caută o stea", în Ungaria şi Megastar, în România. În Ungaria, ea a lansat melodia "A szerelem faj", care a ajuns în topurile muzicale din ţara vecină şi pe toate posturile muzicale. De mai bine de doi ani, Brigitta, iubita chitaristului Marius Pop, este vocea trupei Sistem cu care a cântat în mai multe ţări europene.

Citeşte mai multe despre Brigitta în articolul: Vocea din Sistem