Parcursul orădencei Denisa Moşincat în noul sezon al emisiunii "Vocea României" s-a încheiat în gala live de sâmbătă seară. Deşi a interpretat foarte bine melodia de sezon "All I want for Christmas", Denisa n-a primit cele mai multe voturi dintre concurenţii echipei lui Horia Brenciu, lucru care i-ar fi asigurat un loc în semifinala competiţiei. În plus, nici antrenorul ei n-a ales să o "salveze", aşadar orădeanca a părăsit "Vocea României".

Componenta corului orădean "Fiat Lux" a pimit în schimb numeroase laude pentru interpretarea sa de sâmbătă seară. "Îmi place tehnica ta şi că te-ai ridicat la înălţimea cântăreţei originale. Îmi place că ai tehnică şi că ai atacat notele cum trebuie", i-a spus Marius Moga.

De asemenea, Loredana i-a transmis Denisei că prestaţia ei a fost "excelentă". Antrenorul ei, Horia Brenciu, i-a spus că a adus Crăciunul în platou: "Denisa este ca zâmbetul care trebuie să-l ai de sărbători, e sărbătoarea în sine. Când o vezi pe Denisa, e Crăciun. Mă bucur tare mult că ne-am cunoscut şi că ai venit de la Oradea la Vocea României".

În precedenta gală live, Denisa Moşicat a impresionat interpretând melodia "Iartă" a Mihaelei Runceanu.