Sportiva orădeană Francesca Pop, componentă a Clubului Sportiv Universitar, şi-a continuat evoluţia bună din ultima perioadă, realizând noi recorduri naţionale în proba de pistol sport 25 de metri, în cadrul etapelor Campionatului Naţional de tir sportiv, care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti.

Pregătită de antrenorii Vasile Leţ şi Adriana Floruţa, Francesca a obţinut mai întâi un nou record naţional la junioare, la etapa a II-a a CN, cu rezultatul de 778,6 puncte.

De asemenea, etapa a III-a a consemnat alte trei recorduri pentru sportiva orădeană, de data aceasta la senioare, cu rezultatele de 589 puncte, plus 204,6 la finală, respectiv 786,6 puncte la total. Francesca Pop a bătut astfel vechiul record al ţării în această probă cu nu mai puţin de şase puncte.

Sportivii de la CSU au obţinut alte clasări pe podium la etapa a III-a, de la Bucureşti, prin Teodor Ianc (locul I), Daniel Zegoicea (locul II), ambii la pistol viteză juniori şi Eliza Molnar (locul II) la puşcă 3x20 focuri junioare. Antonia Miclău şi Szucs Csongor s-au situat pe locurile V la puşcă 3x20 focuri senioare, respectiv pistol viteză seniori.