După o evoluţie impresionantă mai ales prin forţa de care a dat dovadă în interpretarea piesei "Supermassive Black Hole", de la Muse, orădeanca Ivana Farc a reuşit, vineri seară, să cucerească nu doar juriul de la "Vocea României", ci şi publicul.  

Orădeanca a apărut pe scenă puţin după miezul nopţii, cu pletele blonde în vânt şi cu un costum negru, de rockeriţă. A fost un moment plin de dinamism, în care tânăra a emanat o forţă ieşită din comun şi a avut o coregrafie pe măsură, tonică şi sexy, alături de ea pe scenă fiind, în prim plan, şi coregraful orădean Emil Rengle.

"Ivana, you rock girl, bravo!", i-a spus la final Loredana, în vreme ce Smiley a subliniat forţa interpretei, care se ascunde într-o fată care pare "drăguţă şi firavă".

"A fost un moment excelent pe care l-ai executat întocmai şi trebuie să-ţi mulţumesc, iarăşi îţi mulţumesc", a spus, între altele, antrenorul orădencei, Tudor Chirilă.

Când, la final, Pavel Bartoş a anunţat că ea este preferata publicului, orădeanca a sărit în sus de bucurie, astfel că, din echipa lui Chirilă, Ivana a păşit în următoarea etapă a competiţiei, alături de Andrea Avarvari, care a fost salvată de antrenor.

Vinerea viitoare, în spectacolul live de la Vocea României va cânta Brigitta Balogh.

Vezi aici interpretarea Ivanei!