Sportiva orădeană Karina Mihuţa s-a întors cu două medalii de la întrecerile ediţiei a XI-a a Cupei Internaţionale de Taekwon-do ITF desfăşurată în weekend, în Ungaria, la Jaszbereny, sub denumirea "Cupa Internaţională Lehel Vezer".

La întreceri au participat sportivi ce au reprezentat cluburi din Bosnia Herţegovina, Cehia, Croaţia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Ţara noastră a fost reprezentată de clubul oradean King Do-Lions,  clubul dejean Vulturii şi clubul Allmotion din Cluj Napoca.

Sportivii şi-au putut etala valorile în patru probe competiţionale şi anume: tull (exerciţii de formă), luptă, tehnici speciale şi spargeri de forţă (doar la seniorii).

Aşa cum ne-a obişnuit în acest an, când de fiecare dată a urcat pe primele trepte ale podiumului la toate intrecerile natţionale şi internaţionale de taekwon-do, sportiva clubului King Do-Lions Oradea Karina Mihuţa a repetat aceeaşi performanţă şi la concursul din Ungaria. Astfel, sportiva antrenată de Romeo Tulkos a obţinut locul I  în cadrul probei de luptă copii feminin +40 kg si locul al III-lea la tull junioare centuri negre 1 DAN.

"Karina este o sportivă de valoare, de la care mereu avem aşteptări. Sigur, ne-am dus pregătiţi să ne atingem obiectivul propus şi am reuşit. Cunoscând valoarea şi ambiţia ei, sunt convins că mereu îşi va spune cuvântul la toate competiţiile la care vom participa", a declarat antrenorul orădencei, Romeo Tulkos.

De menţionat că din corpul de arbitraj al competiţiei de la Jaszbereny au făcut parte şi orădenii Camelia Ionescu, Magyar Zsolt şi Romeo Tulkos.