Dupa o absenţă de câteva luni din peisajul monden, Luana Vila, a revenit cu o imagine nouă şi "fierbinte". Site-ul showbiz.ro, cel care a şi scris pentru prima oară de fiica secretarului Consilliului Local Oradea, Ionel Vila, a publicat vineri un set de poze care o prezintă pe Luana cu un nou look şi în ipostaze în care are doar un body pe ea.

"A realizat o şedinţă foto incendiară cu care, cu siguranţă, va da pe spate pe mulţi dintre craii lumii mondene. Luana a revenit cu un look nou. Este mai naturală, şi asta pentru că a optat din ce în ce mai des să facă unele tratamente naturiste la o clinică privată din Budapesta", scrie site-ul de mondenităţi.

Aceeaşi sursă scrie că Luana este vazută des prin orasul ei natal, Oradea, în compania unui vechi prieten, impresarul echipei Oţelul Galaţi. Luana Vila a apărut în paginile revistei Elle, dar şi într-un pictorial incendiar în FHM, dar se gândeşte că ar putea să apară şi în Playboy. 

Potrivit site-ului respectiv, Luana Vila are o relaţie de prietenie cu Adrian Cristea. Cei doi se cunosc de mult şi vorbesc adesea la telefon. Luana a terminat şcoala de televiziune şi film a lui Vlad Ionescu şi vrea să reuşească în Bucureşti în ale televiziunii.

Citeşte despre visele şi iubirile mondene ale Luanei Vila în articolul: O visează "câinii roşii"