Bucurie mare pentru Natalia Selegean şi familia acesteia, duminica seara, când poliţista orădeancă a reuşit să intre în finala celui de-al doilea sezon al concursului X Factor România, transmis de Antena 1.

În primă fază, Natalia nu a reuşit să strângă destule voturi din partea publicului pentru a intra automat în finală, aşa cum s-a întâmplat în cazul concurenţilor Tudor Turcu şi Ioana Anuţa, aşadar a intrat la duel cu trupa RED, protejata Deliei.

Orădeanca şi-a jucat ultima carte alegând o melodie cântată de Lady Gaga, "You and I", şi a reuşit să-i atragă de partea ei pe doi din cei trei juraţi. Aleasă de Cheloo şi Dan Bittman, Natalia a devenit astfel prima orădeancă din finala show-ului.

"E cea mai mare realizare a mea de până acum, de care nu aveam parte fără ajutorul, voturile şi susţinerea voastră şi a tuturor celor care ţin la mine", a postat Natalia pe pagina de Facebook, arătându-şi recunoştinţa faţă de admiratori.

Pe 23 decembrie, poliţista şi ceilalţi doi finalişti vor cânta pentru a câştiga marele premiu în valoare de 200.000 de euro.