Sportiva orădeană Nora Nemeş, componentă a lotului naţional de tenis de 12 ani, participă în aceste zile la Campionatul European pe echipe care se desfăşoară în perioada 21-24 iulie la Rakovnic, în Cehia.

Tânăra sportivă legitimată la clubul Voinţa s-a întors pe 20 iulie de la Cluj-Napoca, unde a luat parte la turneul din Circuitul Naţional "BT Tennis Cup 2", organizat de clubul Winners.

Nora a câştigat la Cluj finala, după o disputată în compania bucureştencei Mihaela Mărculescu, pe care a reuşit să o învingă cu scorul de 6-3, 6-4.

În aceeaşi zi sportiva orădeană s-a alăturat lotului României pentru "Tennis Europe Nations by Head", programat în Cehia. Din lotul ţării noastre mai fac parte sportivele Anamaria Roşca de la Politehnica Bucureşti, Georgia Crăciun de la TC Venus Brăila şi Ioana Guna de la TC Kofe Braşov.

Echipa României face parte la această competiţie din grupa a II-a, alături de Germania, Austria şi Moldova. În grupa întâi sunt repartizate echipele reprezentative ale Cehiei, Belarusului, Israelului şi Elveţiei.

Nora Nemes, antrenată de Imre Boros şi avându-l preparator fizic pe profesorul Florin Indrie, a făcut parte din echipa Clubului Sportiv "Voinţa" Oradea în urmă cu doi ani când a aceasta a câştigat titlul de vicecampioană naţională pe echipe.