FC Bihor scoate jucători pe bandă rulantă. Cel puţin la nivel de juniori, în ultimul timp FC Bihor a avut mereu reprezentanţi în loturile naţionale.

Trei dintre juniorii de la FC Bihor au fost convocaţi la lotul naţional Under 19 a României pentru un stagiu de pregătire care cuprinde şi două meciuri de verificare. În prima partidă disputată luni pe stadionul din Berceni, România a învins Cipru cu scorul de 3-2 (0-1), eroul meciului fiind atacantul orădean Adrian Markus.

Intrat în teren în minutul 46, la scorul de 0-1, Markus a marcat primul gol la doar patru minute de la reluarea reprizei a doua, pentru ca la final, în minutele 88 şi 89 să înscrie golurile decisive în victoria naţionalei României.

Din echipa României care a întâlnit Cipru au făcut parte alţi doi jucători de la FC Bihor. Andrei Florean a fost titular, fiind schimbat în minutul 75 cu Andrei Grosu, iar Mădălin Popa a intrat în teren în minutul 64, înlocuindu-l pe Patric Welleth.


România: Alexandru Greab - Tiberiu Andrei Serediuc, Andrei Iulian Dăruială, Adrian Avrămia, Lucian Murgoci - Patric Walleth (Madalin Cosmin Popa, 64') - Andrei Alex Florean (Andrei Grosu, 75'), Enghin Amet (Ionuţ Adrian Şerban, 78'), Nicole Claudiu Stanciu, Ionuţ Năstăsie (Andrei Herghelegiu, 61')- Vasile Bogdan Moroşan (Adrian Markus, 46').

În următoarea partidă, naţionala Under 19 a României va întâlni Ungaria, la Satu Mare.