Orădeanul Alexandru Lungu are programată o nouă luptă. Pe 15 decembrie, de la ora 20, în cuşcă, acesta îl va înfrunta pe celebrul Mighty Mo, luptător de K1 şi mai nou de Mixed Martial Arts, în cadrul unei gale care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Americanul cu origini în Samoa are 44 de ani, este înalt de 1,85 m şi cântăreşte 120 de kilograme. Mighty Mo s-a bătut în 34 de meciuri în K1, bifând 14 victorii, dar şi în nouă meciuri de MMA, câştigând şase dintre acestea. "Sunt pregătit să îl înfrunt pe Mighty Mo! Am slăbit 20 de kilograme, mă simt bine", a spus Sandu Lungu înainte de cântarul oficial.

În vârstă de 39 de ani, Alexandru Lungu, specializat mai mult în MMA, s-a pregătit intens pentru această confrunare şi a slăbit circa 25 de kilograme, ajungând la 150 kilograme. În cea mai recentă luptă, Sandu Lungu a fost învins, în luna august, prin knock-out tehnic, de polonezul Tomasz Czerwinski.

În gala MMA All Stars vor mai lupta, pe 15 decembrie, Ionuţ Atodiresei, Tolea Ciumac, Adrian Preda, Ion Pascu şi Marius Tiţa.