În vârstă de 15 ani, Andrei Arad, pregătit de profesoara Loredana Roman, a obținut trei premii importante la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional „Capitala Muzicală”, de la Sibiu, în perioada 6-8 septembrie.

Festivalul „Capitala Muzicală” este o rampă de lansare pentru tinerii muzicieni, oferind oportunități de afirmare într-un mediu competitiv și dedicat excelenței artistice. Anul acesta, festivalul a adunat peste 150 de participanți și premii de peste 10.000 lei.

Festivalul Internaţional „Capitala Muzicală” este parte a Programului Educaţional Internațional “EduKeys*Viaţa la Pozitiv – Positive Life”.

Andrei Arad a impresionat juriul, care i-a acordat locul I la Secțiunea Muzică ușoară, locul II la Secțiunea Muzică folclor și locul III la Secțiunea Muzică Instrumentală.

„Susținem tinerii talentați și pasionați de muzică și arte, pentru a le oferi șansa de a-și dezvolta potențialul într-un mediu competitiv și inspirat”, a declarat reprezentantul Asociației Athena Proart, care a susținut participarea lui Andrei la festival.

Pe 13 septembrie, Andrei Arad urmează să participe la castingul X Factor organizat la Cluj-Napoca.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!