Orădeanul de etnie romă Attila Hainer a reuşit să obţină locul al doilea, vineri seară, în finala celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată live de Pro TV, după ce, alături de partenera lui, Nicoleta Luciu, a dansat pe stilurile musical (Frumoasa şi Bestia) şi bollywood.

Attila, în vârstă de 23 de ani, locuieşte alături de părinţii săi bolnavi şi de fratele mai mare într-o casă cu o singură cameră şi fără baie, având doar o chiuvetă şi WC. Deşi de-a lungul timpul s-a lovit de prejudecăţi din cauza faptului că este ţigan, tânărul a vrut să arate că poate fi onest şi, ca atare, alături de fratele său lucrează la un depozit. Locul II pe care l-a obţinut în finala "Dansez pentru tine" în urma voturilor publicului îi garantează un premiu de 20.000 de euro.

Marele premiu al acestui sezon, în valoare de 60.000 de euro, a mers către George Boghian, un tânăr care a avut o viaţă grea crescând, la fel ca mai mulţi dintre fraţii săi, în centre de plasament. George a dansat alături de Roxana Ionescu. Podiumul a fost completat de perechea Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica, un tânăr care vrea să-şi ajute financiar familia. Locul trei i-a adus acestuia un premiu de 15.000 de euro.

Finala "Dansez pentru tine" a însemnat întoarcerea în ring şi a celorlalţi concurenţi eliminaţi pe parcurs de public, printre care şi orădeanul Carol Şoldea, cel care la final a primit din partea sponsorilor emisiunii suma de 6.000 de euro pentru povestea lui. Un moment inedit al show-ului a fost dansul ţigănesc pus în scenă de Inna, alături de baletul emisiunii şi coregraful orădean Emil Rengle, care a mai colaborat cu vedeta şi cu alte ocazii.

Attila Hainer este al doilea orădean din istoria competiţiei care a reuşit să urce pe locul secund în finala "Dansez pentru tine", după Ilaria Cherloabă, care a dansat alături de Liviu Vârciu în 2009.