Orădeanul Attila Hainer face parte din trupa de dans a Nicoletei Luciu. Vedeta TV nu l-a uitat pe fostul ei partener de la "Dansez pentru tine", alături de care a câştigat locul al doilea, şi l-a chemat să participe la mai multe show-uri, în care îşi prezintă noul single, "Mexicano".

Miercuri, acesta a fost promovat la emisiunea "Happy Hour". Attila Hainer a însoţit-o pe Nicoleta Luciu alături de câştigătorul sezonului trecut de la "Dansez...", George Boghian, şi alte două foste concurente.

Vineri, în aceeaşi formulă, ei vor fi prezenţi la emisiunea "Wowbiz" de la Kanal D. "Am dansat alături de Nicoleta şi de Revelion, la un hotel din Braşov, şi cred că vom continua colaborarea şi pentru alte concerte. Săptămâna aceasta o să vin acasă, mă întorc la lucru", a spus Attila Hainer.

Orădeanul a primit un cec în valoare de 20.000 de euro după ce a demonstrat că face pereche bună cu Nicoleta Luciu pe ringul de dans, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului de la Pro TV. Attila a dansat pentru a oferi condiţii mai bune de trai familiei sale, care locuieşte deocamdată într-o singură cameră.

Vezi aici dansul lui Attila Hainer