Dacă orădeanul Carol Şoldea, alături de partenera lui Bianca Drăguşanu, a părăsit emisiunea "Dansez pentru tine" destul de repede, celălalt orădean din competiţie, Attila Hainer, un tânăr de etnie romă, care încearcă să-şi ajute familia săracă, a ajuns în finala sezonului XIII, care va avea loc vinerea viitoare, fiind transmisă live de PRO TV.

În ediţia de vinerea trecută a concursului, alături de Nicoleta Luciu, Attila Hainer a încercat să facă o impresie cât mai bună în faţa juraţilor. Asta şi pentru că pe lângă reggaeton şi improvizaţie latino, perechile au dansat şi pe muzică ţigănească. Orădeanul a demonstrat că e un ţigan priceput în dansurile tradiţionale şi s-a bătut pe picioare în timp ce Nicoleta îşi învârtea poalele. Juriul s-a arătat impresionat mai ales de evoluţia lui Attila, transmiţându-i că a dansat extraordinar.

La final, deşi în ediţia următoare nu există duel, au fost prezentate notele cumulate date de specialişti, Attila Hainer şi Nicoleta Luciu plasându-se pe locul 2 cu un total de 136 de puncte, la egalitate cu Roxana Ionescu şi George. Pe locul 1 în acest clasament s-au situat Oana Ioniţă şi Ali Stoica Boghian, cu 138,5 puncte.

Acest clasament este, însă, irelevant, căci până în această seară publicul este cel care trebuie să decidă cum împarte premiile pentru primele trei locuri în această ediţie Ilinca Vandici la Dansez pentru tine.jpg"Dansez pentru tine". Pentru a-l vota pe Attila, doritorii trebuie să trimită SMS la numărul 1322 cu textul "NICOLETA" sau să sune la numărul 0900.760.401 (din reteaua Romtelecom si Alonia). Marele premiu al emisiunii este în valoare de 60.000 de euro, locul doi primeşte 20.000 de euro, în timp ce locul trei, 15.000.

Pe de altă parte, în ediţia din 30 noiembrie a emisiunii şi-a făcut apariţia şi o orădeancă. Este vorba de prezentatoarea show-ului Cancan TV, Ilinca Vandici, care a realizat un dans inedit alături de cunoscutul barman Luca Valentin, pentru un caz umanitar.