Claudiu Keşeru este cel mai în formă atacant român, scrie digisport.ro, după ce orădeanul a marcat dubla, marţi seara, pe National Arena, în partida amicală dintre România şi Danemarca.

Keşeru, în vârstă de 27 de ani, a devenit spaima danezilor. În urmă cu fix două luni, pe 18 septembrie, Steaua o spulbera pe Aalborg, campioana Danemarcei, cu 6-0, iar Keşeru reuşea cel mai rapid hattrick din istoria UEFA Europa League (61, 65, 72).

"A ieşit senzaţional această seară. I-am zis lui Răzvan să aleagă poarta din dreapta, că acolo marchez cele mai multe goluri. E o onoare pentru mine să am privilegiul de a marca, dar e munca întregului colectiv. Mă trec fiorii când intonez imnul, este o mândrie, o răsplată a multor ani de muncă, sunt acele momente la care visează orice copil. Le datorez multe colegilor de la Steaua, care m-au pus în valoare de atâtea ori, staffului tehnic al lui Nea Puiu. Important este că am câştigat acest meci. După un astfel de meci, nu mă pot plânge de oboseală", a spus Keşeru la finalul partidei.

Ultimul gol (şi singurul, până azi) reuşit de atacantul Stelei la echipa naţională a fost în 11 octombrie 2013, în Andorra-România 0-4. În acest sezon, Keşeru a înscris 12 goluri în campionat, 2 în Cupa Ligii, 5 în cupele europene şi 2 la echipa naţională.