Fost proprietar al celebrului club orădean Blue Monday, rockerul Dutka Andras va lansa, marţi, pe platformele de streaming noua sa piesă de dragoste "When you're not in disguise" ("Când nu eşti deghizat/ă").

Artistul orădean a publicat pe pagina sa de Facebook şi un trailer al videoclipului.

„Piesa vorbeşte despre iubirea necondiţionată pe care o simţi pentru persoana dragă, indiferent de comportamentul său, reacţiile sale în anumite situaţii, lucruri pe care le descoperi doar în timp ce iubeşti acea persoană", a spus muzicianul pentru BIHOREANUL.

Melodia va fi lansată, marţi, inclusiv pe YouTube.

Piesa a fost scrisă în timpul pandemiei de Covid-19, iar videoclipul a fost filmat în 2022 în Grecia. Compozitor şi textier este Dutka Andras, filmarea a fost realizată de Kevin Hilding, iar editarea video de Dutka Akos.

În curând, rockerul orădean va susţine şi un concert la Oradea, în localul Moszkva. Acesta este programat joi, 16 februarie, de la ora 20, iar un bilet de intrare costă 30 lei.

Ani de zile, Dutka Andras a fost proprietarul celebrului club orădean Blue Monday, care a funcționat în mai multe locaţii. În Blue Monday, iubitorii muzicii rock puteau asculta live piesele preferate în interpretarea trupei casei, conduse de Dutka, precum şi în interpretarea unor formaţii venite în concert.

De asemenea, rockerul a făcut parte din trupa King Bee şi a fost invitat de mai multe ori la spectacolele date de Rock Filarmonica Oradea. În trecut, Dutka a locuit şi în Bucureşti şi a lucrat ca producător muzical. De câţiva ani face parte din echipa unei firme de impresariat din Anglia şi asta-l ține mai tot timpul peste hotare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!