În urma unor preselecţii ce s-au desfăşurat în mai multe oraşe din ţară, orădeanul George Filimon a concurat pe 8 decembrie în finala naţională a Mister Universitaria, singurul concurs de frumuseţe masculină din România.

Finala a avut loc în Club Maxx din Bucureşti şi a fost jurizată de Răzvan Ciobanu, Mirela Vescan, Răzvan Dinu, bihoreanca Ilinca Vandici, Laurent Tourette, Oana Roman şi Marian Pivniceru (Mister Universitaria 2010). În urma probelor de concurs, printre care şi cea a lenjeriei, orădeanul în vârstă de 22 de ani a fost desemnat câştigătorul titlului.

El va reprezenta România în finala internaţională a concursului, care va avea loc anul viitor în Costa Rica. "Cred că am câştigat pentru că am atitudine, încredere în mine şi verticalitate. Sper că aceste atuuri ma vor ajuta şi la anul, în Costa Rica", a spus George după concurs.

George Filimon a absolvit fosta Facultate de Istorie-Geografie şi Relaţii Internaţionale din Oradea, iar acum este masterand pe specializarea geografie. De mai mulţi ani, el e manechin al agenţiei M Models.

Drept premiu, finaliştii Mister Universitaria vor face parte din echipa de manechini a cunoscutului designer Cătălin Botezatu şi vor participa la prezentări de modă naţionale şi internaţionale. Oradea a mai fost reprezentată în competiţie de Codruţ Bulz şi Sebastian Magda.