Duminică, fotbalistul orădean George Puşcaş, în vârstă de 18 ani, a debutat şi în Serie A pentru echipa mare a Internazionale Milano, în meciul disputat în deplasare împotriva formaţiei Sassuolo.

Atacantul a fost introdus pe teren în minutul 78 în locul lui Rodrigo Palacio şi a bifat, încă din prima acţiune, o ocazie importantă de gol, când scorul era deja 2-0 pentru gazde.

George Puşcaş a scăpat pe partea stângă, şi-a driblat scurt un adversar şi a şutat din unghi, dar mingea a fost respinsă de portarul gazdelor, Consigli. Scorul final al partidei a fost 3-1 pentru Sassuolo.

Orădeanul Puşcaş a jucat primele minute pentru echipa mare a Interului în meciul din "optimile" Cupei Italiei cu Sampdoria. Atunci a intrat în minutul 89, în locul argentinianului Mauro Icardi.

Puşcaş a mai evoluat pentru echipa mare a Interului în amicalul cu PSG, de la sfârşitul anului trecut, însă împotriva Sampdoriei a avut loc debutul oficial în trupa lui Mancini.

George Puşcaş a ajuns la Internazionale Milano în mai 2013, când avea doar 17 ani, şi a jucat mai multe partide pentru echipa de tineret a clubului, numită Inter Primavera, pentru care a înscris numeroase goluri. Suma de transfer a lui Puşcaş de la CF Liberty la Internazionale a fost de 650.000 de euro.