După ce meciul României cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care trebuia să aibă loc duminică seară, s-a anulat din cauza pandemiei de Covid-19, fotbalistul orădean George Puşcaş s-a declarat dezamăgit.

"Nu-mi vine să cred unde s-a ajuns cu acest virus, fotbalul e pe plan secund. Nu am cum să fiu fericit pentru această anulare. Noi am acumulat o energie în toată această perioadă de antrenamente şi aşteptam cu nerăbdare partida", a declarat atacantul naţionalei, potrivit frf.ro.

Colegul lui Alin Toşca a spus că îşi dorea să joace această partidă. "Îmi doream să jucăm această partidă, să avem şansa de a arăta suporterilor români că la Oslo a fost doar o întâmplare. Acum, tot ce ne rămâne este să păstrăm această energie pozitivă şi să o dublăm pentru meciul din Irlanda de Nord", a declarat sportivul.

Meciul primei reprezentative cu Norvegia nu s-a mai disputat, după ce autorităţile norvegiene nu şi-au dat acordul ca echipa să facă deplasarea la Bucureşti, din cauza pandemiei de coronavirus.

Miercuri, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa A a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.