CFR Cluj s-a impus pe terenul lui Dinamo, în etapa a 31-a a Ligii I. Vineri seară, ardelenii s-au impus în deplasare, pe stadioul din Ştefan cel Mare cu scorul de 2-1, după ce gazdele au deschis scorul.

"Câinii roşii" au început mai bine meciul, încercându-l în câteva rânduri pe portarul clujenilor, Mihai Mincă şi au deschis scorul în minutul 14, printr-un penalty transformat de Ionel Dănciulescu.

Însă Dinamo nu a rămas prea mult timp în avantaj, CFR egalând în minutul 20, prin Batin. Echilibrul s-a menţinut până la pauză, iar la reluare "câinii" parcă nu s-au mai regăsit şi au cedat iniţiativa.

Apărarea lui Dinamo a gafat din nou în minutul 76, când Emil Dică i-a pasat lui Panin, surprinzându-l pe Bordeanu, care nu a reuşit să-l împiedice pe fundaşul ardelean să centreze în faţa porţii, de unde orădeanul Ioan Hora, abia intrat pe teren de trei minute, a împins mingea în plasă. Golul lui Hora, iubitul fostei prezentatoare TV Romana Fărcaş, a reprezentat golul victoriei pentru clujeni.

CFR a ajuns la cota de 44 de puncte în Liga I, rămânând însă pe locul 10, ocupat şi înaintea acestei runde. Dinamo rămâne cu 50 de puncte şi a coborât pe locul 5, fiind devansată de Rapid, care i-a luat faţa după ce a câştigat derby-ul cu Steaua.