Selecţionerul Victor Piţurcă a ales lotul de jucători pentru dubla cu Ungaria şi Finlanda. Cei mai mulţi jucători, în număr de 8, provin de la Steaua, iar printre ei se numără şi Claudiu Keşeru.

Potrivit ProSport, în meciul cu Ungaria, Piţurcă s-ar putea baza în atac pe atacantul orădean, din cauză că Ciprian Marica este suspendat.

Keşeru speră la o victorie clară mai ales în faţa sportivilor din ţara vecină. "Trebuie să câştigăm meciul cu Ungaria şi s-o facem de o manieră foarte clară, deoarece sunt mai mulţi factori la mijloc care cer acest lucru. Ne dorim şase puncte din aceste meciuri, suntem convinşi că ne putem impune şi la Bucureşti, dar şi în Finlanda. Totuşi, dacă nu vom obţine decât patru nu va fi deloc rău nici aşa", a spus Keşeru pentru Digi Sport.

Prima reprezentativă a României întâlneşte la 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, şi în 14 octombrie, de la ora 21.45, la Helsinki, echipa naţională a Finlandei, în cadrul Grupei F a preliminariilor Euro-2016.