Orădencele au unde se relaxa şi înfrumuseţa. Pe strada Cuza Vodă s-a deschis, vineri, un salon de înfrumuseţare care oferă, pe lângă clasicele tratamente de manichiură, coafură, pedichiură şi cosmetică, şi proceduri faciale şi corporale, care pot fi anti-celulitice, de lifting, de ionizare sau de vacum.

Proprietara salonului, Ionela Terme, o orădeancă mutată în Suedia, în urmă cu mai bine de 20 de ani, va veni lunar din străinătate, unde are o clinică de estetică, pentru a face tratamente injectabile cu colagen. "Veneam şi înainte în România să le fac clientelor mele remodelare facială fără intervenţie. Acum voi face tratamente de îndepărtare a ridurilor de pe nas, pomeţi sau frunte, precum şi injecţii pentru volum în buze", a spus Terme.

Într-o altă încăpere, este amenajată o cadă din lemn, idee "furată" de către Emilia Terme, nora proprietarei, de la SPA-urile din Suedia. Aici, clientele pot face băi relaxante în uleiuri esenţiale şi aromatice, pentru ca apoi să li se aplice un masaj, fie relaxant, fie anticelulitic sau împachetări.

"SPA înseamnă Salute Per Aqua, adică sănătate prin apă. În aceasta se adaugă uleuri şi o spuma specială. Eu lucrez numai cu produse de tip natural şi de calitate aduse din Franţa sau America. Din punctul acesta de vedere, preţurile unei şedinţe nu sunt deloc mari", a declarat Emilia Terme, terapeutul de SPA al salonului.

Şedinţele vor funcţiona pe bază de programare, iar proprietarii spun că durata uneia nu este prestabilită, deoarece clienţii pot rămâne în centru cât timp se simt bine.