Viitorii miri sunt invitaţi, în perioada 26-29 aprilie, la Oradea Shopping City, unde va avea loc târgul de nunţi Wedding Expo.

Orădenii care îşi plănuiesc căsătoria vor putea vedea oferta a peste 40 de expozanţi, care oferă servicii specifice, de la muzică, săli, invitaţii şi agenţii de turism până la rochii, accesorii, produse de cofetărie sau maşini de epocă.

"Târgul va fi deschis în intervalul orar 12-21, iar printre expozanţi se numără Aurum Verighete, Avon, Diana Ciobanu - designer bijuterii, Blanche Mode, StupStudio, Oscar Photo şi alţii", se arată într-un comunicat al centrului comercial.

În cadrul târgului, sâmbătă, de la ora 18, va avea loc o prezentare de rochii de mireasă, în timpul căreia Ilaria Cherloabă şi Cornel Ogrean, foşti participanţi la emisiunea Dansez pentru Tine, vor oferi un show de dans.

Vestea cea mare pentru vizitatoare este că, pe tot parcursul târgului, care se va ţine în corpul A la etaj, acestea se vor putea înscrie într-o tombolă specială. Marea câştigătoare, care va fi aleasă duminică, la ora 18, va primi o rochie de mireasă de la Salonul Blanche Mode.

Pe de altă parte, reprezentanţii mallului au anunţat că sâmbătă, între orele 10 şi 22 şi duminică, între 10 şi 15, Oradea Shopping City va găzdui cea de-a cincea ediţie a Cupei Bihorului Rono de Taikwondo IFN pentru seniori şi juniori, organizată de Federaţia de specialitate şi CS West Team Oradea.