Romana Fărcaş şi Gia Cristea continuă concursul în care câştigătoarea devine "Next Diva", după ce în ediţia transmisă marţi seara, pe Euforia TV, orădencele au avut o prestaţie bună în timpul probelor şi nu s-au ales cu niciun "vot de blam" din partea colegelor de casă.

Orădencele sunt acum printre cele 13 finaliste care speră la statutul de "divă". Marţi seara, Romana, fostă prezentatoare la TVS şi TTV, a impresionat la toate probele prin care a trecut, în special la cea numită "Teleshopping-ul, pasiunea mea", în cadrul căreia fetele au trebuit să prezinte corect, fără bâlbe şi într-un mod original un produs.

Romana şi-a ales detergentul "Albos", despre care a spus că "aproape scoate şi petele de conştiinţă". Ea a fost felicitată de coregraful american de vedete Anderson Tonkins. "Cea mai bună vânzătoare a fost Romana. A reuşit să-mi vândă produsul", a spus coregraful.

În aceeaşi ediţie, a cărei invitată specială a fost Bianca Drăguşanu, Romana şi restul fetelor au trebuit să improvizeze un text pentru a se potrivi cu mimica şi expresiile actorilor dintr-un film. "Eu am ales să vorbesc despre soţiile de fotbalişti şi am făcut o parodie, zicând că eu nu vreau excursii şi cadouri scumpe. Probabil le-a plăcut că am ştiut să mă autoironizez", spune Romana.

Cert este că cele două orădence au reuşit să stea departe de voturile negative ale juriului şi continuă competiţia, pentru cel puţin încă o săptămână. Emisiunea "Next Diva" este difuzată în fiecare marţi, de la ora 20, pe Euforia TV şi duminica în reluare, de la 17.