Sportivele secţiei de box de la Clubul Sportiv Crişul Oradea au reuşit să cucerească trei medalii la Campionatele Naţionale de box feminin, programate în jumătatea a doua a săptămânii trecute la Buzău.

Sportivele pregătite de antrenorul emerit Mihai Mikloş au izbutit să ocupe un loc secund, prin Valentina Heghibeli, în cadrul concursului junioarelor, care devine astfel vicecampioană naţională, după ce a pierdut finala la 54 kg cu Cristina Cosma (Bistriţa).

În cadrul aceleaşi categorii, Alexandra Berinde a pierdut însă în semifinale, prin abandon în repriza a II-a, în confruntarea cu Lenuţa Perijac (CSA Steaua Bucureşti), mulţumindu-se cu medalia de bronz. De precizat faptul că cele două pugiliste orădene au fost debutante, în condiţiile în care au început să practice boxul doar din luna noiembrie.

În competiţia senioarelor, Bianca Fekete s-a clasat pe locul III după ce a pierdut în semifinale, la puncte, cu zălăuanca Mihaela Păuşan, în limitele categoriei 64 kg.

Participarea la întrecerile feminine de box din acest an a fost mai redusă decât în anii trecuţi din cauza condiţiilor meteorologice.