Agenţia de modele Face2Face organizează o caravană în zece oraşe ale ţării, încercând să găsească frumuseţea transmisă din generaţie în generaţie. Castingul "Generations of beauty" va ajunge la Oradea, duminică, între orele 14 şi 20, la Lotus Center.

În centrul comercial sunt aşteptate tinerele cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani şi cu o înălţime de minim 1,72 cm, însoţite de mamele lor. "Mama ta este prietena ta cea mai bună, confidenta ta, femeia care ţi-a dat viaţă, dar şi trăsăturile care te definesc şi fac din tine femeia puternică şi independentă care eşti azi", spun realizatorii campaniei.

Aşadar, în urma castingului la care oricine poate participa gratuit, vor fi alese cele mai frumoase cupluri mamă-fiică. Acestea vor participa la o şedinţă foto gratuită realizată de fotografi de modă din Paris. Reprezentanţii agenţiei Face2Face Models au anunţat că proiectul va fi încheiat cu o expoziţie de artă fotografică, iar beneficiile vor fi donate în scopuri caritabile.

În plus, cele mai norocoase dintre tinerele participante au şansa la câştigarea unui contract internaţional de modeling în Paris, Londra şi New York.