3.700 de orădeni au votat online, în perioada 3-18 septembrie, în cadrul proiectului "Fiecare parc are povestea lui" realizat de compania de credite de consum Provident, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Durabilă şi Promovarea Turismului (ADDPT) Bihor şi Primăria Oradea.

Prin proiect, Provident a vrut să afle pentru transformarea cărui parc din municipiu va aloca suma de 3.000 de euro. "În urma votării, 1.368 de persoane au ales să sprijine amenajarea unui loc de joacă în cartierul Dragoş Vodă, 1.281 au votat pentru unul în parcul Ghioceilor, iar 1.107 au votat pentru un loc de joacă pe strada Sovata", a declarat Roxana Firoiu, din partea organizatorilor.

Astfel că cei 3.000 de euro pe care Provident îi oferă vor fi investiţi în spaţiul verde din zona Dragoş Vodă, amenajarea urmând să aibă loc chiar sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.30, când 30 de voluntari din partea companiei de credite şi ADDPT Bihor vor ieşi în teren pentru a curăţa spaţiul, pentru a vopsi băncile existente, pentru a delimita spaţiul pentru copii şi a monta aparatele de joacă.