Tinerii înotători ai clubului Crişul Oradea au înregistrat rezultate remarcabile la întrecerile Campionatului Naţional de la Bacău, desfăşurat în perioada 14-16 noiembrie. 

La întrecerile care au reunit aproximativ 360 de sportivi proveniţi de la 50 de cluburi din întreaga ţară, antrenorul Zsolt Illes a participat cu cinci sportivi de 10 ani, dintre care doi au ocupat poziţii pe podium.

Principala performanţă a obţinut-o Papp Zselyke, în cadrul probei de 50 de metri spate, unde a cucerit locul I, adjudecându-şi, astfel, titlul naţional.

Cealaltă medalie a cucerit-o pentru clubul Crişul, Mihnea Dăscălescu, situat pe locul al II-lea, la 50 de metri bras, cel care a ocupat şi locul X la 100 metri liber.

Alte rezultate între primele zece locuri le-au obţinut: ştafeta de băieţi de 4x50 metri liber, formată din Raul Benţe, Mihnea Dăscălescu, Szilagyi Szabolcs şi Adrian Bejuşca, situaţi pe locul VIII. Tot pe locul VIII s-a situat şi ştafeta de băieţi de 4x50 metri mixt, formată din aceeaşi sportivi.

În fine, Szilagyi Szabolcs, în proba de 50 de metri bras, s-a situat pe poziţia a IX-a.

Pentru tinerii înotători ai clubului Crişului va urma Campionatul Naţional pentru copii cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, care va avea loc în perioada 23-30 noiembrie.