Asociaţia Caritas Eparhial în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi din Regiune a organizat campania Bradul Copiilor în cadrul Târgului de Crăciun, reuşind să adune jucării, haine şi bani pentru copiii din centrele de zi administrate de ONG-ul Episcopiei Greco-Catolice.  

Campania a debutat o dată cu prima zi a Târgului de Crăciun Oradea. Vizitatorii au putut face o donaţie în urnele Bradul Copiilor amplasate în căsuţele din târg în fiecare zi a târgului, iar în perioada 16-23 decembrie 2016 vizitatorii s-au fotografiat cu rama Bradul Copiilor lângă brad pentru a avea o amintire de la Târgul de Crăciun.

De asemenea, unele persoane au donat jucării, jocuri, haine şi chiar şi alimente pentru copiii din centrele de zi.

În urma campaniei Bradul Copiilor s-au strâns peste 3.800 de lei, bani care vor susţine activităţile copiilor din centrele de zi şi familiile acestora şi în primele luni ale noului an.

Reprezentanţii Asociaţiei Caritas Eparhial au fost sprijiniţi de Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea şi din Regiune, Bizmart, Radio ZU, comercianţii de la Târgul de Crăciun Oradea, Corsarul şi de mai mulţi voluntari.