Fanii baschetului orădean i-au aplaudat, vineri seară, pentru prima oară, pe noii membri ai lotului CSM U Oradea. În arena Antonio Alexe,echipa antrenată de Cristian Achim a defilat în faţa fanilor orădeni înaintea primului meci de verificare susţinut acasă, în pregătirea sezonului 2015-2016.

Rând pe rând, pe teren au intrat cei 14 componenţi ai lotului şi membrii staff-ului tehnic. De departe, cel mai aclamat a fost americanul William Franklin, reîntors la Oradea după un sezon petrecut în Polonia şi aplaudat fervent de fanii CSM.

În formula actuală, echipa orădeană a jucat pentru prima oară în faţa propriului public. Adversară în acest joc de verificare i-a fost campioana Ungariei, Szolnok Olaj KK, care a şi învins-o cu scorul 69-82. În culorile CSM, cele mai multe puncte le-a marcat Sean Barnette, 13 la număr, Radovan Markovic (12 puncte), Andrei Mandache (11 puncte) şi Uros Lucic (10 puncte).

Tehnicianul Cristian Achim a rulat aproape tot lotul în acest meci, singurii care au rămas pe banca de rezervă fiind Nemanja Barac, Silviu Lupusavei, Sergiu Pop şi Sebastian Ionescu.

Cele două echipe se întâlnesc iar sâmbătă, de la ora 17, tot în arena Antonio Alexe. Accesul fanilor la meci este gratuit.