Mai mulţi sportivi ai secţiilor de judo de la LPS Bihorul JC Liberty şi CS Crişul au participat în perioada 17-18 martie la întrecerile etapei de zonă a Campionatului Naţional de juniori sub 21 de ani, de la Deva.

Rezultatele obţinute au fost meritorii, astfel încât au fost cucerite trei locuri I, prin Paula Canalaş de la CS Crişul (57 kg), Georgiana Pantea (70 kg) şi Ramona Ene (+78 kg), ambele de la LPS Bihorul JC Liberty, trei locuri II, prin Daniela David de la CS Crişul (70 kg), Rareş Trif (LPS Bihorul Liberty, 66 kg) şi Florin Avram (LPS Bihorul Liberty, +100 kg), precum şi cinci clasări pe treapta a III-a a podiumului. Două dintre acestea au fost cucerite de sportivele de la Crişul, Halasz Naomi (57 kg) şi Bianca Maghiar (+78 kg), iar trei de sportivii de la LPS Bihorul Liberty, Lavinia Alexandru (57 kg), George Szalacsi (55 kg) şi Cristina Birta (52 kg).

În apropierea podiumului s-a situat şi Bogdan Bondar, de la LPS Bihorul Liberty, clasat al V-lea în cadrul categoriei +100 kg.

Alături de aceştia, pentru faza finală a mai competiţiei s-a mai calificat şi Denisa Benţe (78 kg), de la clubul Crişul, care a obţinut accesul pentru ultimul act în mod direct.

Sportivii de la LPS Bihorul JC Liberty sunt pregătiţi de Aurelian Fleisz şi Alina Borza, iar cei de la CS Crişul de Olimpia Ianc.