Sportivii orădeni componenți ai secției de tir de la clubul CS Universitatea au participat cu succes la întrecerile Campionatelor Naționale pentru juniori II în probele de glonț 25 și 50 de metri, care s-au desfășurat la București.

Delegația orădeană, condusă de antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ a cuprins cinci concurenţi, care au reușit să-şi treacă în cont nu mai puţin decât nouă medalii. Dintre acestea, două au fost de aur, trei de argint şi una de bronz, în probele de individual, precum și trei de argint în întrecerile pe echipe.

Componenţa lotului de juniori II al clubului CSU Oradea, care a participant la Naționalele de tir de la Bucureşti, din perioada 4-6 octombire, a fost: Cristina Stoie, Ramona Cicortaş, Maria Agut, la probele de puşcă, respectiv Andreea Popescu şi Sebastian Bajec la probele de pistol.

După aceste întreceri, marți, lotul de juniori III al clubului orădean a făcut deplasarea în Capitală, pentru Campionatul Naţional de la această categorie de vârstă, competiție care este programată pentru sfârșitul acestei săptămânii.

Lotul juniorilor III de la CSU este format din Coralia Urdea, Denisa Csanyi, Alexandra Coita, Alexandra Roman, Norbert Grama şi Alexandru Cheregi. Aici, antrenorii clubului orădean se așteaptă la alte medalii.