După ce şi-a prezentat echipamentul pentru noul sezon competiţional, echipa orădeană de fotbal FC Bihor îşi îndreaptă acum atenţia asupra următorului joc amical, al cincilea din această vară.

Elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ au făcut sâmbătă deplasarea la Satu Mare pentru confruntarea cu echipa locală, Olimpia.

Meciul va avea loc cu începere de la ora 18, iar Olimpia Satu Mare este o colegă de serie cu FC Bihor în noul sezon competiţional, sătmărenii revenind astfel în eşalonul secund, după promovarea obţinută în această vară.

Acesta va fi penultimul joc amical al orădenilor înaintea începerii campionatului. Până în prezent, roş-albaştrii au reuşit să se impună în toate cele patru dispute susţinute, cu 5-2 în deplasare la Sântandrei, cu echipa locală, Crişul, cu 2-1, pe teren propriu, în faţa celor de la Naţional Sebiş, cu 1-0, tot în faţa propriilor suporteri, în disputa cu CS Ineu, şi cu 2-1, de asemenea, pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", în confruntarea cu SC Bacău.

Până la debutul campionatului, pe 7 septembrie, orădenii vor mai disputa încă în joc de verificare, sâmbătă, 31 august, pe teren propriu, în compania unui adversar încă necunoscut.