În emisiunea "Dansez pentru tine" de vineri seară, Oradea a fost reprezentată. Trupa Ritm-Mic a Casei Tineretului a dansat aproape 2 minute în direct în emisiune, la invitaţia realizatorilor show-ului.

Coregraful trupei, Darius Domocoş, a explicat pentru BIHOREANUL cum au ajuns orădenii pe scena celebrei emisiuni: "Am participat în luna octombrie la Oradea la concursul Vogue&Dance, unde am ocupat locul I, alături de trupa Get Lost!, antrenată tot de mine. În juriu era Edy Stancu, coregraful baletului "Dansez pentru tine". A fost foarte impresionat de formaţia Ritm-Mic, iar după ce s-a întors la Bucureşti a povestit producătorilor despre noi".

Drept urmare, Darius Domocoş a fost contactat de realizatorii bucureşteni, aceştia invitându-l să participe cu cei 9 membri ai formaţiei în cadrul emisiunii. Ei au dansat pentru Elena Pagu, acum în vârstă de 84 de ani, campioană mondială la marş anul trecut. Atleta a primit, după dansul orădenilor, 3.000 de euro din partea sponsorilor emisiunii, ca o recompensă pentru performanţele ei.

Experienţa a fost una foarte fericită pentru dansatorii orădeni, dat fiind că a fost şi pentru prima dată când au participat în direct la o emisiune difuzată la nivel naţional. "Ţin să-i mulţumesc directorului Casei Tineretului Oradea, Gabriel Chevari, pentru sprijinul pe care ni-l acordă", a mai spus Domocoş.