Mai mulţi sportivi orădeni fac parte din clasamentul de sfârşit de an al Federaţiei Române de Polo, întocmit recent de forul de specialitate de la Bucureşti. Astfel, participarea la Jocurile Olimpice de vară de la Londra, dar şi realizarea eventului cu CSM Digi, precum şi evoluţia în noua ediţie de campionat şi în Liga Campionilor i-au plasat pe Kádár Kálmán (foto), Alexandru Ghiban, Alexandru Matei, Nicuşor Diaconu, Mihnea Chioveanu şi Andrei Buşilă în ierarhia celor mai buni zece poloişti ai sezonului 2012.

Cel mai bun poloist român al anului a fost desemnat Cosmin Radu, de la echipa croată Mladost Zagreb, în timp ce pe locul secund s-a situat portarul Dragoş Stoenescu, de la Dinamo Bucureşti, iar pe locul III, Kádár Kálmán, de la campioana CSM Digi Oradea.

Kadar este urmat de trei coechipieri de la CSM Digi, Alexandru Ghiban, pe poziţia a IV-a, Alexandru Matei, pe locul V, Nicuşor Diaconu, în poziţia a VI-a.

Şi următoarele patru locuri sunt ocupate de sportivi care evoluează la CSM sau au jucat aici în trecut. Astfel, pe locul VII se află Tiberiu Negrean, în prezent la echipa maghiară Szolnok, pe poziţia a VIII-a, Mihnea Chioveanu (CSM Digi), pe locul IX, Ramiro Georgescu (Szolnok - Ungaria), iar pe X, Andrei Buşilă (CSM Digi).