Câteva sute de orădeni de toate vârstele au trecut dumincă seară pe la ERA Shopping Park, pentru a lua parte la concertul susţinut de Pepe în galeria centrului comercial.

Aşa cum şi-a obişnuit deja fanii, artistul, care a cântat live alături de bandul său, a încălzit rapid atmosfera cu piesele sale antrenante. 

Deşi publicul s-a arătat mai timid, preferând mai degrabă să-l filmeze şi să-l pozeze cu telefoanele mobile, copiii şi mai ales adolescentele au fost cele care l-au aclamat.

Piese precum cunoscutele "Numai iubirea", "Îmi place", "Cine, cine" sau "Bamboleo" au făcut publicul să ridice mâinile, dar inedit a fost când mai mulţi copii postaţi în faţa scenei i-au cerut la unison artistului să cânte piesa "Mama".

Vădit surprins, de vreme ce la majoritatea concertelor i se cer mai ales cântece antrenante, Pepe le-a făcut pe plac. "E o piesă tristă, dar dacă asta vreţi, o cânt", a spus el, după care s-a conformat.

Spectacolul a durat circa 40 de minute, după care artistul a împărţit autografe şi s-a pozat cu fanii care s-au înghesuit să îl vadă.