Echipa Verdi formată din orădenii Adrian Holhoş şi Moise Abrudan şi-a adjudecat locul I la Turneul de volei pe plajă după ce a învins, duminică, cu scorul de 2-0 (21-15, 21-9) echipa CSM Univest Arad, formată tot din doi orădeni, Marius Mascovits şi Daniel Todoran.

În ciuda ploii, ultima zi a turneului s-a desfăşurat fără întreruperi pe terenul din Ştrandul Municipal, începând cu cele două semifinale. Meciul dintre echipa orădeană Verdi şi Magic Hands Bucureşti a fost câştigat de orădeni cu 2-0, iar cel dintre CSM Univest Arad şi Unirea Dej a fost câştigat de prima echipă cu scorul de 2-1. În finala mică, Unirea Dej a învins echipa Magic Hands Bucureşti cu scorul de 2-0.

În urma victoriei obţinute la cea de-a XIV-a ediţie a Turneului de volei pe plajă de la Oradea, echipa formată din Adrian Holhoş şi Moise Abrudan a câştigat premiul de 600 de euro, în timp ce Marius Mascovici şi Daniel Todoran au fost recompensaţi cu 400 de euro.

Turneul de beach-volley de la Oradea a fost organizat de Beach-Volley Club Transilvania în colaborare cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Bihor şi finanţat în proporţie de aproape 90% de Consiliul Judeţean Bihor.