Asociaţia Sportivă Boom Box din Oradea îl aduce sâmbătă şi duminică la Era Shopping Park pe coregraful Gabriel Francisco, care a susţinut workshop-uri în numeroase ţări europene. Dansatorul şi coregraful de hip-hop şi house va juriza un dance-battle la care se vor putea înscrie toţi doritorii.

Competiţia care va începe sâmbătă de la ora 10 are trei categorii: solo, duo şi trio. La finalul concursului, orădenii vor avea şansa să participe la workshopurile de dans în stil hip-hop, susţinute de coregraful Gabriel Francisco. "Workshopurile de dans şi participarea la concurs costau în mod normal până la 100 de lei, însă, în acest weekend Gabriel Francisco va împărtăşi din experienţa sa gratuit, costurile fiind suportate de ERA Shopping Park şi Antena 1 Oradea", se arată într-un comunicat al centrului comercial.

Ziua de duminică va fi dedicată cursurilor de dans contemporan şi house, care vor începe la ora 11.

"Coregraf, profesor, freestyler şi dansator, Gabriel Francisco este lăudat pentru coregrafiile originale şi comunicarea emoţionantă. De aceea, el este unul dintre cei mai căutaţi profesori ai stilurilor de dans hip-hop şi house din lume", se mai precizează în informare.