Clubul Sportiv de Biliard și Snooker Blue Ball Players anunță organizarea, sub egida federaţiei de specialitate, a unui turneu de biliard (bila 8) în incinta Oradea Shopping City. Scopul turneului, programat pentru data de 5 iulie și va începe de la ora 10, este de promovare a biliardului și totodată de căutare a noi jucători, iubitori al acestui sport.

Tipul de joc este Bila 8 (free ball), unul destul de popular. „Se va juca în sistem piramidal cu simpla eliminare, piramidă de 16, 32 sau 64, în funcție de numărul de participanți", a declarat Adrian Oros, președintele clubului organizator și vicepreședinte al Federației Române de Biliard.

Taxa este de 30 lei, iar înscrierile se fac la Clubul de Biliard din cadrul Oradea Shopping City, până în data de 4 iulie, ora 18. La turneu poate participa orice iubitor de biliard, indiferent de vârstă. La final, se vor acorda cupe, medalii și diplome, precum și premii în bani (pentru locurile I,II și III).

Acest turneu de promovare intervine în pauza competițională, care durează până pe 30 august, când va avea loc etapa a IV-a a Campionatului Național de Biliard ce se va desfășura la Cluj. 

„Așadar, „îndrăzneşte să fii mai bun!" este îndemnul nostru și al Federației către toți iubitorii de biliard, pe care îi așteptăm să se alăture jucătorilor legitimați ai Clubului Sportiv Blue Ball Players", a mai declarat Adrian Oros.

Alte detalii se pot obține la numărul de telefon 0740.022173.