Pasionaţii de bijuterii, cristale şi diamante au, pentru 5 zile, paradisul lor! Începând de miercuri, 19 martie, şi până duminică, 23 martie, inclusiv, centrul comercial ERA Park găzduieşte o expoziţie naţională cu vânzare de pietre şi minerale din întreaga lume.

La "Expo Mineralia", orădenii pot admira şi chiar achiziţiona o varietate de pietre preţioase, de la agate, cuarţuri şi ametiste, până la diamante, rubine şi safire, o parte dintre acestea fiind piese extrem de rare, întâlnite doar prin marile muzee.

Atât doamnele, cât şi domnii care vizitează standurile au posibilitatea de a cumpăra bijuteriile, "vedetele" fiind colierele din spinel roşu, safir galben sau topaz imperial. De reţinut, însă, că se vor găsi şi produse accesibile publicului larg din pietre semipreţioase sau din lemn, toate lucrate manual.

Expoziţia poate fi vizitată, gratuit, zilnic, între orele 10 şi 22.

Pe de altă parte, în acest sfârşit de săptămână, BombonERA îi invită pe copii la atelierul "Primăvară, bine ai venit". Sâmbătă, începând cu ora 17, timp de două ore, copiii vor învăţa povestea florilor de primăvară, cum se îngrijesc şi cum se plantează acestea, iar fiecare participant va pleca acasă cu o plantă în ghiveci pe care trebuie să o crească mare şi frumoasă.

Totodată, seria filmelor gratuite continuă, în sala de evenimente a ERA Park. Sâmbătă, de la ora 11, micuţii sunt invitaţi la "Aladdin şi Regele Hoţilor", iar duminică, în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră, va rula "Pinocchio".

Ca de obicei, ambele filme sunt dublate în limba română, iar intrarea este gratuită, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.