Sportivii orădeni Laurenţiu Gondor şi Alexandra Ghender, componenţi ai clubului de dans sportiv Stephany, s-au remarcat la Campionatul Naţional de dans sportiv pentru clasele E, D, C, B şi A, care a avut loc la Reghin, în perioada 8-9 noiembrie.

Perechea orădeană a avut o evoluţie foarte bună la clasa E, categoria 12-13 ani, reuşind să se claseze pe primul loc şi să cucerească astfel titlul de campioni naţionali.

La aceeaşi categorie şi clasă, o altă pereche orădeană, formată din Robert Farcaş şi Carla Bolea, a ocupat locul XX.

Pe podium s-a mai clasat de la clubul orădean Stephany şi perechea formată din Mihai Ratan şi Szocs Anita, la clasa A, 16-18 ani latino, pe poziţia a III-a.

Locul IV a fost obţinut de Florin Sas şi Anastasia Ţtreng, la clasa D, 16-18 ani latino, iar pe locul V s-au situat două perechi din Oradea, David Gorgan şi Diana Popa, la clasa D, 10-11 ani latino, şi George Gug - Rebeca Cuciula, de la Krystal Dance Oradea), la clasa C 14-15 ani latino.

Campionatul Naţional de Clase de la Reghin a reprezentat unul dintre cele mai importante evenimente înscrise în calendarul Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS), antrenorii Toth Istvan, Toth Noemi şi Cseke Zsolt fiind mulţumiţi de perechile orădene participante.