Târgul de la Galerie şi Uniunea Artiştilor Plastici - Filiala Oradea organizează cea de-a VI-a ediţie a Târgului de Artă şi Cadouri handmade de Crăciun care va avea loc la Galeria de Arte Vizuale din strada Republicii, în perioada 13-20 decembrie.

Între orele 11 şi 20, orădenii vor putea să viziteze Galeria pentru a descoperi lucrări de pictură, grafică, sculptură, icoane şi cruci, dar şi obiecte handmade.

"La târg vor fi expuse spre vânzare bijuterii de colecţie, unicate sau serie mică din cupru sau alamă, medalioane, cercei croşetaţi, îngeraşi din ceramică, decoraţiuni pentru brad din mărgele, ceramică sau sticlă, genţi, poşete şi portmonee din piele (cusute manual), cămăşi din in, rochii create de artişti şi designeri vestimentari, ţesături populare din fibre vegetale şi mărgele de toate felurile", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de UAP Oradea.

Toate obiectele au fost realizate de artişti plastici şi artizani locali şi pot reprezenta cadouri unicat sau deosebite pentru cei dragi.