Restaurantul "Bucătăria lui Imre Bacsi" îi aparţine lui Papa Imre, cetăţean maghiar, care a venit la ERA Shopping Park pentru prima oară anul trecut, când a participat la târgul de produse tradiţionale. Papa Imre este un om de afaceri din Hajduszoboszlo, care a deţinut un restaurant cu acelaşi specific în Ungaria, însă unde peste 70% din clienţi erau turişti români.

Vineri, el şi-a inaugurat propriul restaurant cu specific unguresc, care respectă "adevăratele reţete şi arome de peste graniţă".

"Bucătăria lui Imre Bacsi" este primul restaurant al centrului comercial ERA Shopping Park şi are o ofertă de aproximativ 80 de feluri de mâncare, într-un spaţiu amenajat în stil rustic.

Printre produsele pe care Imre Bacsi le aduce orădenilor se numără babgulas, ciorbe, sarmale, cârnaţi, caltabosi, toroş, dar şi deserturi de casă.

"Bucătăria tradiţională maghiară este savuroasă şi de aceea vreau să le ofer orădenilor un restaurant unde pot gusta adevăratele arome şi bucate ungureşti într-o atmosferă care va binedispune pe oricine. În fiecare weekend, o formaţie va cânta muzică specific ungurească", a spus proprietarul Papa Imre. Preparatele restaurantului sunt făcute cu produse naturale.

Noul restaurant din ERA Shopping Park este deschis de luni până vineri între orele 11 şi 22 şi între orele 11 şi 24, în weekend.