Vineri între orele 9-14 în Amfiteatrul de la etajul 1 al Bibliotecii Judeţene Gheorghe Şincai cei care îşi doresc o funcţie de conducere sau sunt pasionaţi de statutul de lider pot participa la cursul de pregătire de Leadership Aplicabil oferit de compania de consultanţă Soluţii Avansate. Costul înscrierii este de 47 lei, iar pentru cei care vin însoţiţi, preţul este de 5 lei pentru a doua persoană. Cursul va fi susţinut de Sebastian Văduva, un om de afaceri româno-american de succes, profesor şi autor de cărţi de specialitate.

"Obiectivul acestui training este să te ghideze într-un proces de auto-cunoaştere şi transformare, astfel încât să îţi atingi maximul de potenţial", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Locurile disponibile la training sunt limitate, iar înscrierea se face prin e-mail la ionut.breb@solutiiavansate.ro şi este deschisă până în momentul epuizării locurilor libere. La înscriere, doritorii trebuie să specifice numărul de participanţi şi numele complet al acestora.

Tot la Biblioteca Judeţeană Gheorghe Şincai, marţi de la ora 17, iubitorii de fotografie au ocazia să se delecteze la vernisajul expoziţiei "Sufetul Satului Românesc" prezentate de artiştii Constantin Dancoglu şi Gheorghe Petrila, membri ai Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică. Expoziţia este un elogiu adus satului transilvănean, ajuns în mileniul III şi reuşind să îşi păstreze în mare parte valorile etice şi estetice. "Expoziţia cuprinde 40 de fotografii color de dimensiunea 30x40 cm, realizate în câteva zone etno-folclorice ale Transilvaniei, cu precădere în Bihor, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud", se precizează într-un comunicat trimis de artistul Constantin Dancoglu.

Laviniu Kovacs