Zeci de companii din Oradea, dar nu numai, vor face recrutări la Târgul de Cariere, un eveniment pe care o firmă clujeană îl organizează în urbea de pe Crişul Repede pe 12 martie.

Târgul se va desfăşura la Lotus Center, între orele 10 şi 16, iar până acum organizatorii au înscris 25 de companii care oferă aproximativ 500 de joburi.

"Companiile care participă la Târgul de Cariere de la Oradea acoperă domenii diferite, de la IT&Software la recrutare, industria tehnică, servicii, industria hotelieră, logistică&transport, auto&automotive, domeniul retail şi cel alimentar. Posturile disponibile sunt atât pentru persoane cu studii superioare şi cu experienţă, cât şi pentru cei interesaţi de un post entry level", a declarat directorul Târgului de Cariere, Louisa Olar. Printre altele, se caută vorbitori de limbi străine, directori financiari, specialişti marketing, consilieri clienţi, consultanţi în finanţări nerambursabile, recepţioneri, bucătari.

Printre companiile care şi-au anunţat prezenţa se numără Active Job Consulting, Emerson, Celestica, Faist Mekatronic, DoubleTree by Hilton Oradea, Generali, H.Essers ori Plexus. Unele companii, ca de exemplu Sykes, vor face recrutare inclusiv pentru posturi în alte oraşe decât Oradea.

La târg vor participa şi ONG-uri care caută voluntari sau orădeni interesaţi de internship, un exemplu fiind AIESEC Oradea. Totodată, târgul va fi organizat în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor.

La fel ca la ediţia de toamnă a Târgului de Cariere, candidaţii vor primi gratuit din partea organizatorilor o cafea sau un ceai, pentru a fi pregătiţi pentru întâlnirea cu angajatorii.

Citeşte pe această temă şi articolele:

Aproape 900 de locuri de muncă libere în Bihor. Mai multe instituţii publice fac angajări

Orădenii sunt dispuși să se mute într-un alt oraș pentru un job mai bun