Dorind să sărbătorească primăvara, chiar dacă aceasta se lasă aşteptată, ERA Shopping Park le-a oferit orădenilor un concert incendiar. Anna Lesko a concertat sâmbătă seară în complexul comercial, adunând sute de persoane în jurul scenei amplasate sub cupola galeriilor.

Distracţia a început de la ora 17, cu dansuri şi muzică orientale, urmate de o reprezentaţie a trupei de teatru Iosif Vulcan. Actorii au răsfăţat publicul cu piesa "Iubire de clovn", iar printre cei care i-au aplaudat intens pe artişti au fost mulţi pici de-o şchioapă, bucuroşi să vadă jonglerii.

Cu atmosfera gata încălzită, Anna Lesko a urcat pe scenă, făcând publicul să urle de bucurie. Îmbrăcată excentric, aşa cum şi-a obişnuit fanii, artista de la Chişinău a fost însoţită de două dansatoare, iar prezenţa celor trei tinere a fost în mod sigur pe placul domnilor veniţi la concert. Artista a cântat mai multe piese celebre, precum "24" sau "Ard în flăcări".

Seria concertelor continuă la ERA Shopping Park marţi, când pe scenă va urca Lavinia (ex Spicy). Concertul va începe la ora 18.