În cadrul campaniei naţionale de promovare "5 săptămâni în balon", operatorul de telefonie mobilă Orange a adus sâmbătă, în Parcul 1 Decembrie un balon cu aer cald în a cărui nacelă unii orădeni, câştigători în urma unor extrageri la sorţi, au putut să urce.

Deşi au sperat că vor vedea într-adevăr oraşul de sus, orădenii care au urcat în balon au fost ridicaţi doar la circa 20 de metri deasupra parcului 1 Decembrie. Totuşi, pentru majoritatea dintre ei experienţa a fost o premieră, astfel că fiecare a savurat momentul.

Mulţi dintre trecători ar fi vrut să urce şi ei în balon, îndeosebi de dragul copiilor, însă organizatorii evenimentului le-au spus cu părere de rău că nu pot. Excepţie de la regulă s-a făcut pentru o pereche de miri care s-a dus în parc la clasica şedinţă foto. Celor doi proaspeţi însurăţei Orange le-a făcut dar de nuntă satisfacerea dorinţei de a se ridica de la pământ cu balonul. Aşa că, în mod cert, în albumul cu pozele de la nuntă vor avea imagini inedite.

Cei care n-au ajuns în balonul Orange mai au o şansă: pot posta pe http://www.facebook.com/orangeromania poze cât mai neobişnuite cu balonul, iar trei persoane care primesc cele mai multe "like-uri" vor câştiga un zbor liber cu balonul weekendul viitor, lângă Bucureşti, transportul până în Capitală fiind asigurat de operatorul de telefonie mobilă.