Cei doi concurenţi orădeni de la "Dansez pentru tine" vor continua fără prea mari emoţii parcursul în emisiunea transmisă de Pro TV.

Chiar dacă nu au dat reprezentanţii care să impresioneze juriul format din Willmark, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Emilia Popescu şi Edi Stancu, Carol Şoldea, alături de partenera lui Bianca Drăguşanu şi Attila Hainer, care dansează alături de Nicoleta Luciu au obţinut din partea acestora note care i-au salvat de la duel.

Prima emisiune din cel de-al XIII-lea sezon al "Dansez pentru tine" a început prin prezentarea fiecărei poveşti a celor opt concurenţi, care mai apoi au încercat să pună în scenă cu ajutorul dansului momente din basmul "Povestea lui Harap-Alb".

Attila Hainer şi Nicoleta Luciu au apelat la mişcări de street-dance, specialitatea orădeanului, pentru a încerca să cucerească juriul. Deşi specialiştii au apreciat talentul lui Attila, Nicoletei i-au transmis că mai trebuie să muncească mult şi să repete pentru a se sincroniza cu partenerul ei.

Nici Carol Şoldea şi Bianca Drăguşanu, care au transpus tema dată cu ajutorul mişcărilor de salsa, nu au primit prea multe laude. Dacă orădeanul a fost lăudat aproape de toţi membrii juriului, inclusiv de Mihai Petre, Bianca a primit şi multe critici deoarece a dansat în afara ritmului.

În cea de-a doua parte a emisiunii, perechile au dansat vals, dar prestaţia orădenilor a fost notată destul de slab, astfel că la final s-au aflat între cele patru perechi de la finalul clasamentului. Chiar şi aşa, cei doi orădeni au primit note destul de mari încât să evite duelul de săptămâna viitoare, în cadrul căruia telespectatorii vor vota perechea care va continua la "Dansez pentru tine". La fel ca-n alţi ani, premiul cel mare al show-ului este în valoare de 60.000 de euro.

Celelalte şase perechi sunt formate din: Oana Ioniţă-Kovacs Ali Stoica, Marian Drăgulescu-Adriana Lupu, Pavel Stratan-Andreea Preda, Şerban Copot-Valentina Hainarosie, Max Dragomir-Diana Pop şi Monica Davidescu-George Boghian.

Vezi aici dansurile orădenilor!