Judoka orădeni ai cluburilor Liberty LPS Bihorul şi CS Crişul s-au remarcat la întrecerile Campionatului Naţional de juniori U21 de la Deva, unde au reuşit să cucerească 12 medalii, dintre care 2 au fost de aur, 6 de argint şi 4 de bronz.

Cele două titluri naţionale au fost cucerite de sportivii de la Liberty LPS Bihorul, Lorena Podelenczki, în cadrul categoriei 78 kg, şi Răzvan Bodea, la 90 kg.

Pe locul al II-lea şi, implicit titlul de vicecampioni naţionali, au cucerit Barna Ruth, la 44 kg, şi Paula Canalaş, în limitele categoriei 63 kg, ambele de la clubul Crişul, Andreea Florian, la 57 kg, Mădălina Pantea, la 70 kg, Georgiana Pantea, la 78 kg, şi Kunszabo Luca, în cadrul categoriei 100 kg, toţi patru de la Liberty LPS Bihorul.

În fine, medaliile de bronz aferente locului al III-lea le-au obţinut Daniela David, la 70 kg, şi Bianca Maghiar, la +78 kg, de la CS Crişul, şi Farkas Zoltan, în cadrul categoriei 81 kg, de la Liberty LPS Bihorul.

Chiar dacă nu s-au situat pe podium, clasări bune au avut şi Naomi Halas, la 52 kg, de la CS Crişul, Vlad Luncan, la 55 kg, Andrei Guşă, la 73 kg, şi Mircea Pop, în limitele categoriei 81 kg, de la Liberty LPS Bihorul, toţi situaţi pe locul al V-lea.

Sportivele de la CS Crişul sunt pregătite de antrenoarea Olimpia Ianc, în timp ce judoka de la Libety LPS Bihorul se pregătesc sub stricta supraveghere a profesorilor antrenori Aurelian Ciprian Fleisz şi Alex Goncearenco.