În organizarea Clubului Sportiv Metalul Salonta, în colaborare cu Primăria Municipiului Salonta şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, de vineri şi până duminică s-a desfăşurat în oraşul bihorean ediţia a III-a a Cupei Municipiului Salonta la tenis de câmp.

Întrecerile, rezervate veteranilor, au reunit la start 58 de concurenţi, care s-au întrecut la patru categorii de vârstă, de +35 ani, +40 ani, +45 ani şi +50 ani, la simplu, precum şi la două categorii la dublu, -100 şi +100 ani. La -100, vârsta ambilor concurenţi dintr-o echipa nu trebuia să depăşească 100 de ani, iar la +100 ani, vârsta cumulată a celor doi trebuia să depăşească 100 de ani.

Întrecerile au fost dominate atât de sportivii localnici, cei salontani, cât şi de orădeni. Astfel, la categoria +35 ani, s-a impus Alexandru Balint, urmat de Petru Peţan, ambii din Salonta. Pe locul III s-a clasat Ovidiu Dumitru Pop din Oradea.

Categoria +40 de ani a aparţinut în totalitate orădenilor, care s-au clasat, în ordine, pe primele trei locuri, după cum urmează: locul I, Tiberiu Erdoş, locul II, Marcel Moş, iar pe locul III, Nicuşor Vaşadi.

La categoria +45 de ani, locul I a fost cucerit de Dumitru Fotache din Oradea, urmat de Lucian Ardelean, din Salonta, şi Aurel Ciobanu, din Oradea.

În fine, la ultima categorie de vârstă, în proba de simplu, cea de +50 de ani, primele două locuri le-au revenit orădenilor Ovidiu Popovici şi Gheorghe Andrei, iar poziţia a III-a, salontanului Iosif Nagy.

La dublu, la categoria -100 ani, s-a impus perechea orădeană formată din Lucian Ciula şi Tiberiu Erdoş, care în finală au învins un alt cuplu orădean, Gheorghe Andrei şi Dumitru Fotache.

La +100 ani s-au impus Ovidiu Popovici şi Gheorghe Andrei, din Oradea, învingători în faţa perechii orădeano-salontane formată din Marian Ecboia şi Iosif Nagy.

Potrivit inspectorului Iosif Korodi, din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, participanţii la competiţie s-au bucurat de "condiţii bune şi foarte bune, totul fiind asigurat de organizatori".